Rólunk

Minőségi autókölcsönzés nyújtása megfizethető áron Európában, ügyfeleink elégedettsége, kényelme és biztonsága érdekében.

Tudjuk, hogy a lényeg a részletekben rejlik.
Ennek érdekében az autókölcsönzéshez kapcsolódóan az idegenforgalmi és üzleti világban kiemelkedő minőségű és remek ízlésre valló szolgáltatásokat kínálunk, hogy egyedülálló élményt nyújtsunk Önnek.

Középpontban a gazdaságosság

Egyik legfontosabb célunk, hogy az általunk kínált csomagokat a legoptimálisabban igazítsuk ügyfeleink igényeihez. Az Ön szükségleteinek megfelelően összeállított különféle csomagjaink hozzájárulnak utazási élményeik fokozásához, hogy egy minőségi nyaralás vagy üzleti út érzését segítsék elő.

Szakértelmünk

Magas színvonalú szolgáltatásaink folytán szilárd és egyre bővülő törzsvásárlói kört építettünk ki és törekszünk arra, hogy a szükséges változtatásokat eszközölve ügyfeleink mindenkori igényeit kielégítsük.

Ezen túlmenően, ügyfeleink részére további helyszínt kínálva, 2021. szeptemberében megnyitottuk új belvárosi fiókunkat Bécs Westbahnhof pályaudvarral szemben, a Mariahilferstrasse 123/3. szám alatt.

Foglaljon biztonságosan és egyszerűen

Intelligens foglalási rendszerünk az Ön igényeinek megfelelő legjobb árat, autó kategóriát, extrákat, exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket jelenteti meg.Foglaljon online hitelkártyájával még ma biztonságosan, így érkezéskor már nem fizet!

Irodáink

Budapesti Nemzetközi Repülőtér

Magyarország, 2220 Vecsés,
Ferenc Liszt Nemzetközi Repülőtér, Fő út 242,
U-SAVE Car Rental

Budapest Belváros

Magyarország, 1095 Budapest,
Dandár utca 22. C Épület,
U-SAVE Car Rental

IRODÁINK CÍMEI

Bécsi Nemzetközi Repülőtér

Ausztria, 1300 Bécsi Nemzetközi Repülőtér,
Parkhaus 4 (Parkolóház 4 földszint) Car Rental Center 0A2804,
U-SAVE Car Rental

IRODÁINK CÍMEI

Nálunk egyszerűen és kényelmesen lefoglalhatja és bérelheti autóját.

Megkönnyítettük bérautójának kiválasztását.

Foglalási rendszerünkben autóinkat könnyen kiválaszthatja. Flottánkban többségében frissen forgalomba helyezett, minimálisan futott bérautókat kínálunk.

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, és végezze el foglalását gyorsan és egyszerűen.

Menü